Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
22. Julij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
Roboform - zapomni si vsa vaša gesla, ki so dosegljiva z enim geslom
 
Značilnosti
RoboForm imenujejo najboljši polnilec obrazcev in upravnik z gesli in to upravičeno. Je dobro oblikovan in ima dobro nastavljene značilnosti.

Shranjevanje obrazcev v in polnjenje obrazcev iz Dovolilnic

Shrani in pomni gesla na liniji
Dandanes vas vsaka druga stran sili, da ustvarite Uporabniški ID in Geslo. RoboForm prihrani čas z shranjevanjem linijskih gesel (dialog Samoshranjevanje) in potem s polnjenjem prijavnih obrazcev iz shranjenih podatkov (dialog Sampolni).

Resnično 1-klik prijava
Enostaven ukaz Prijavi povzroči: (i) krmarjenje na mesto prijavne strani, (ii) avtomatsko polnjenje prijavnega obrazca, (iii) predložitev prijavnega obrazca.

Pogled in Urejanje vaših gesel
Urejevalnik Dovolilnic omogoči enostaven pogled, urejanje in upravljanje vaših prijavnih informacij.

Izpis seznama vaših Gesel
Izpišite seznam vseh vaših Dovolilnic in dobite rezervo vaših dragocenih gesel na najbolj bran medij -- papir. Lahko tudi izpišete seznam Identitet.

Shranite poljuben obrazec v Dovolilnico
Shranite lahko poljuben natipkan obrazec v Dovolilnico (ne samo prijavni obrazec) in uporabite polnjenje iz dovolilnice kasneje. Primer: shranite naročilnico brezplačne online revije in jo uporabite 6 mesecev kasneje za obnovo naročnine.

Dodajanje opomb v Dovolilnice
Lahko dodate tekstovno opombo v Dovolilnico za opis shranjenega obrazca.

Blokada Sampolni in Samshrani za web mesta
Sami lahko blokirate Sampolni in/ali Samhrani pojavne dialoge za poljubno web mesto.

Uporaba Dovolilnic kot Priljublene
Dovolilnice lahko uporabite kot Priljubljene, samo shranite dovolilnico poljubne strani in ji dodajte opombo.

Polnjenje obrazcev iz Identitet

Kvaliteta: Umetna Inteligenca
AI RoboForm je resnično premeten pri polnjenju obrazcev; je najbolj natančen polnilec obrazcev na trgu. Uporabljamo tehniko umetne Inteligence za doseganje dobre natančnosti in RoboForm testiramo zelo podrobno.

Ne samo 3,000 obrazcev, temveč vsi
RoboForm lahko bere poljuben obrazec, ni programiran za prepoznavanje specifičnih obrazcev na specifičnih mestih. RoboForm lahko polni obrazce, ki jih še nikoli ni videl.

Večkratne Identitete
Lahko imate več Identitet in z lahkoto preklapljate med njimi. Ni nujno, da so Vaše identitete tudi resnične osebe. Uporaba izmišljenih identitet -- ohranja vašo privatnost.

Različne kreditne kartice, naslovi, službe v vsaki Identiteti
Vsaka skupina polj najdenih v Identiteti (polja kreditne kartice, polja naslovov, polja služb) imajo lahko večkratne primere. To je, lahko imate več kreditnih kartic, naslovov in služb v eni Identiteti.

Izbor polnjenja obrazca
Lahko zahtevate, da AI RoboForm polni le del obrazca, pogosteje kot cel obrazec. Enostavno označite (osvetlite) polja, za katera želite, da jih RoboForm polni in kliknite gumb "Polni obrazec" -- samo označena polja bodo napolnjena.

Izbire
RoboForm pravilno polni izbrana polja predstavljena kot spustni seznam elementov. Primer: če je vaša država "ZDA", bo RoboForm prepoznal "ZDA", "Z.D.A.", "ZD", itd v izbranem polju "Država".

Deljena polja
RoboForm polni tudi polja, ki so deljena v nekaj pod-polj. Primer: polje "Telefonska številka" je lahko v 3 poljih po 3+3+4 številk, 2 poljih po 3+7 številk, ali enem polju po 10 številk. Roboform polni vse primere pravilno.

Uporabniško-definirana običajna polja
V vsaki Identiteti lahko imate nekaj običajnih polj katerim vi določite napis polja, ki je uporabljen za prepoznavanje polj.
Pomnenje podatkov brez povezave v Varne opombe
Shranite skrite podatke brez povezave v Varne opombe
Podatke brez povezave lahko shranite v RoboForm Varnih opombah, ki so šifrirani z vašim glavnim geslom. Primeri stvari za shranitev v Varne opombe:
* Programske registracijske kode,
* ATM gesla,
* Kombinacije zaklepanja.

Uporabite Varne opombe kot podaljšano odložišče
Shranite lahko tudi ne-skrit tekst naprimer replike za e-pošte v Varne opombe.

Varnost osebnih podatkov

Šifriranje z Glavnim geslom
Vse vaše Identitete in Dovolilnice lahko zaščitite z glavnim geslom in jih naredite nedosegljive za nepooblaščene uporabnike in neberljive za hekerje, četudi jih ukradejo. Uporabljamo 3DES šifriranje za povečano zaščito.

Avtomatska-Odjava
Zahtevate lahko, da RoboForm skrije vaše glavno geslo v spomin in, da ga avtomatsko odstrani (odjavi) po določenem času neaktivnosti.

Brez Vohunjenja
AI RoboForm ne vohuni za vašimi podatki.

Brez reklam
AI RoboForm ne prikazuje reklamnih sporočil.


Raznolika uporabnost

Generator gesel
Ne izumljajte gesel samostojno, hekerji jih z lahkoto uganejo. Namesto tega uporabite naš močan serijski generator gesel.

Nastavi/Očisti/Ponastavi polja
RoboForm ima ukaze za nastavi/očisti/ponastavi vseh polj v obrazcu ali v izboru. Ti ukazi pridejo v poštev,ko potrebujete preverjanje 20 potrditvenih okvirjev. Samo osvetlite jih vse in izberite ukaz "Polni Obrazce. Nastavi/Očisti polja".

Povleci-in-Spusti polnjenje
Kot zadnjo možnost lahko uporabite Povleci-in-Spusti polnjenje.

Pretvorba iz Gator-ja
Lahko uporabite program za pretvorbo uporabniških podatkov iz Gator-ja v RoboForm format.


Mednarodno polnjenje obrazca in GUI

Govorimo v vašem jeziku
AI RoboForm uporabniški vmesnik, ročno, FAQ in web mesta so navoljo v Angleškem, Francoskem, Nemškem in Ruskem jeziku, deloma tudi v slovenskem.

Obrazce polnimo v vašem jeziku
AI RoboForm zmore polniti obrazce v različnih jezikih, ne samo v Angleščini. Trenutno dela v Angleškem (ZDA in VB), Kitajskem, Nizozemskem, Francoskem, Nemškem, Italijanskem, Ruskem, Slovenskem, Španskem in Švedskem jeziku. Enostavno izberite vašo državo/območje, ko nalagate RoboForm prvič. RoboForm se bo pogovarjal z vami v izbranem jeziku vaše države in tudi obrazce bo polnil v tem jeziku.

Država-Dovzetnost polnjenje obrazca
AI RoboForm dovoljuje izbiranje države iz katere ste, in nato priredi pravila polnjenje obrazca na temelju izročil vaše države. Za primer, on ve, da se v ZDA uporablja datumski zapis MM/DD/YY v VB pa DD/MM/YY. Pozna tudi formate telefonskih številk, poštne kode, formate bančnih računov, itd. Trenutno je polnjenje obrazcev omejeno na te države: ZDA, Avstralija, Kanada (Angleška in Francoska), Kitajska, Francija, Nemčija, Italija, Nizozemska, Nova Zelandija, Rusija, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Strojno Prevajanje: Samo mali košček
Nastavite lahko izbrano vrednost v enem jeziku (naprimer: Identiteto ustvarite z nazivom "Monsieur" v Franciji) in AI RoboForm bo pravilno izpolnil to vrednost v vsakem jeziku, ki ga obvlada. Naprimer: vstavil bo "Herr" v naslovno polje v nemškem obrazcu.


Uporabniški vmesnik

Avtomatičen postopek
RoboForm inteligentno zmanjša število klikov, ki jih je potrebno izvesti po vrsti za doseganje vašega cilja -- napolniti in potrditi obrazec na liniji.

Hitrost
AI RoboForm je osnovan za stranke, torej je zelo hiter. Deluje hitro zaradi delovanja znotraj IE brskalnika in ne potrebuje pogovora z drugim serverjem.

Uporabnost
RoboForm'ov uporabniški vmesnik je bil večkrat popravljen z namenom lažje uporabnosti. Večina značilnosti UV so naravnane konkretnim uporabnikom.

IE Orodna pasica za enostavno kontrolo
RoboForm doda orodno pasico v IE, kar naredi upravljanje zelo enostavno in zavzame minimalni del ekrana.

Dialog Polni obrazce
Uporabniki, ki ne uporabljajo RoboForm orodja lahko upravljajo RoboForm iz dialoga Polni Obrazce (SamPolni), ki oskrbuje dostop v izbor in urejevalnik Identitet in Dovolilnic.

GUI po meri
Da. AI RoboForm vam dovoljuje ustvariti vaš uporabniški vmesnik. Po vaši meri si prikrojite RoboForm orodje in obnašanje večine ukazov.

Ostanite sveži: Avtomatsko posodabljanje
RoboForm avtomatično občasno preiskuje naše web mesto za novo verzijo in vam ponudi mnenje o posodabljanju, ko se pojavi nova verzija.

Povezava v brskalnik
RoboForm se integrira z IE brskalnikom verzije 4 do 6, vsakim brskalnikom temelječim na IE (AOL, MSN, NetCaptor, NeoPlanet, itd), in z Netscape 7 / Mozilla.

Primerjava verzij >© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi