Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
22. Julij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
Izdelava spletne strani
   
 
 

Kaj je izdelava spletne strani?

Nekaj besed o internetu...


Internet je danes izredno hitro naraščajoča baza podatkov, ki so dostopne 24 ur dnevno širom sveta, kjer lahko najdemo ogromno informacij na enem mestu. Je izredno preprost in učinkovit način oglaševanja, poleg tega pa ponuja najcenejšo pot, kako se predstaviti širši javnosti in ji sporočiti za vašo dejavnost. Ravno zato se iz dneva v dan vse več podjetij, majhnih in velikih, odloča za svojo predstavitev ravno na internetu, kajti zavedajo se, da je internet zanimiv medij za oglaševanje in ustvarjanje lastnega imidža.

Spletna stran omogoča, da predstavite svoje podjetje, izdelke ali storitve ljudem, stopite v stik z morebitnimi kupci, jih povprašate za mnenje, morda tudi kakšen uporaben nasvet. Velika prednost pa je, da si odprete še eno dodatno pot pred morebitnim konkurentom ali stopite v korak z njim.

Izdelamo vam lahko kvalitetno spletno stran in poskrbimo za njeno gostovanje, domeno ter promocijo, lahko pa jo po želji tudi redno vzdržujemo. Pripravljeni smo tudi na zahtevnejše projekte, ki so grafično oblikovani in vsebujejo razne aplikacije, ki jih izdelamo po naročilu. Tako lahko pridobite kar največ iz svojih spletnih strani.


Kaj morate storiti?


Vse kar morate storiti je to, da zberete promocijski material vašega podjetja, ki ga želite vključiti v spletne strani (slike, grafe, tekst, logotip, morda skiciran osnutek spletne strani) in nam ga pošljite. Material bomo pregledali, sestavili podobo spletne strani in se dogovorili za sestanek z vami, kjer bomo skupaj preučili spletno stran in jo po potrebi dodelali. Po vaši privolitvi bomo izdelali celovito spletno predstavitev in jo postavili na strežnik.

Kontaktirate nas lahko po telefonu in e-mailu in skupaj se bomo dogovorili za najboljšo rešitev. Potrudili se bomo, da boste s produktom zadovoljni.


Ekipa Modrega spleta

 
Izdelava spletne strani
 
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi