Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
22. Julij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
Zaslužek z gostovanjem

Partnerski program Modrega spleta


Vaša spletna stran je lahko vir zaslužka! Berite dalje.


Veliko ljudi se z internetom ukvarja zgolj za lastno zabavo. Postavijo spletno stran in zanjo tudi skrbijo, kar jim postane zanimiv konjiček. S časom pridobivajo na številu obiskovalcev in zakupijo lastno domeno in prostor. Nato se vprašajo, zakaj ne bi prodajali oglaševalskega prostora, ki bi pokril stroške in jim vsaj delno poplačal trud. Tukaj nastopimo mi! Nudimo vam provizijo od prodanega gostovanja. Namenite nam delček vaše strani in nanjo vstavite povezavo, ki jo dobite ob vpisu in že lahko pričnete služiti. Več informacij preberite v nadaljevanju.

Kaj je partnerski program?
Partnerski program vam omogoča, da s svojo spletno stranjo tudi zaslužite, ne da bi spremenili njene vsebine. Svojim obiskovalcem le priporočite gostovanje na strežnikih Modrega spleta. S kupci nimate nikakršnih stikov in obveznosti. Program je rešitev tudi za tiste, ki že dlje časa iščete sponzorja vaše strani.

Kako deluje partnerski program?
Na svojo spletno stran vstavite našo tekstovno povezavo ali pasico. Vsakokrat, ko vaš obiskovalec prvič zakupi spletni prostor, vam na vaš virtualni račun izplačamo provizijo. Vsakega poslanega obiskovalca spremljamo kar 180 dni s piškotkom. Torej, če se odloči opraviti nakup v času 180 dni, boste prejeli provizijo. To je enostaven in hiter način, kako dodatno zaslužiti nekaj denarja. S kupcem nimate nikakršnih obveznosti, ker mu račun izstavimo mi.

Ali je potrebno kaj plačati? Ali imam kakšne obveznosti?
Seveda ne. Nimate nobenih stroškov, da postanete naš posrednik.
Iz programa lahko kadarkoli izstopite, vendar izgubite pravico do izplačila provizije.


Kdo se lahko včlani?
Če želite sodelovati v programu, morate imeti spletno stran. Načeloma lahko sodelujejo vse strani. Izključene so strani, ki vsebujejo le našo povezavo in strani z vsebino za odrasle. Pridržujemo si pravico, da zavrnemo katerokoli spletno stran brez pojasnila. Vsak uporabnik ima lahko za vsako web stran svoj virtualni račun. Če imate več strani na enem računu, morate v ustrezno polje vpisati vse strani in le-te ločiti z vejico.

Kako se včlanim?
Posrednik postanete v nekaj minutah. Vse kar morate storiti je to, da izpolnite obrazec za registracijo in počakate, da vam odobrimo račun. Nato se prijavite v vaš račun, kjer dobite html kodo, ki jo vstavite na svojo spletno stran. Izbirate lahko med pasicami in tekstovno povezavo. Povezava bo vsebovala vašo edinstveno referenčno kodo, preko katere bomo vodili posredovane obiskovalce in seveda nakupe.

Primer: V kolikor nam pošljete kupca, ki zakupi BIG plan za obdobje enega leta, bo vaša provizija znašala kar 35,00 eur!


Kje dobim pasice?


Izbirate lahko med pasicami različnih velikosti in tekstovno povezavo. Kliknite tukaj!

Koliko znašajo posamezne provizije?
Ob vpisu vam na račun nakažemo 5,00 eur. Provizija za zakup prostora znaša 20% od časa zakupa posameznega paketa. Dodatne storitve se ne upoštevajo pri proviziji. Zasluženo provizijo bomo dodali na vaš virtualni račun 15 dni po prejemu plačila. V primeru, da bomo kupcu vrnili denar, se le-ta odšteje iz vašega računa. V primeru, da kupec koristi dodatne popuste, se le-ti odštejejo od zneska. Povprečen čas zakupa za manjše pakete je 12 mesecev, za večje pa 6 mesecev.

Ali lahko zakupim več paketov gostovanja zase in izkoristim provizijo?
Ne, to ni dovoljeno. V kolikor ugotovimo, da ste gostovanje zakupili zase ali na svoje ime, bomo vaš račun nemudoma izbrisali in zaslužene provizije ne bomo izplačali. Seveda lahko tudi vi oddate naročilo za stranko prek svojega linka. Pomembno je, da ne gre za gostovanje vaše domene.

Pravila sodelovanja :
1. Vaši lastni nakupi in nakupi na vaše ime se ne upoštevajo! V kolikor bo prišlo do goljufanja, bomo vaš račun nemudoma zbrisali in plačila ne boste prejeli.

2. Poročilo o zasluženi proviziji boste lahko spremljali v nadzorni plošči.

3. Izplačilo boste prejeli, ko bo skupni znesek dosegel 50,00 eur in bo minilo 30 dni od tedaj. V primeru, da do konca meseca ne boste dosegli omenjenega zneska, se znesek prenese na naslednji mesec.

4. Plačilo se izvede preko napotnice, nosilec nosi stroške servisa. V kolikor imate podjetje, nam boste izstavili račun.

5. V primeru pošiljanja reklame na naključne naslove - spam, vam bomo račun takoj ukinili brez opozorila in zasluženega denarja ne bomo izplačali. Vaši podatki bodo vpisani tudi na 'black listo'.

6. Strinjate se, da so vsi vnešeni podatki resnični. Provizijo bomo izplačali tistemu, ki je račun aktiviral, plačniških podatkov ne bo več mogoče spreminjati. Osebnega računa se ne da prenesti na tretjo osebo. Vse podatke vodimo tudi v bazi na računalniku zaradi dodatne varnosti.

7. Pridržujemo si pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje poslovanja, ki bodo vedno v vpogled na naših straneh in začnejo veljati z dnem spremembe. Modrisplet se lahko kadarkoli odloči za ukinitev partnerskega programa.

Da, sprejmem pravila in želim sodelovati!

Spam ni dovoljen!

Datum zadnje spremembe: 29.6.2003


© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi