Gostovanje spletnih strani
Obvestite prijatelja
DomovCenik gostovanjaRegistracija domenIzdelava spletnih straniVprašanja in odgovoriKontaktni obrazecPartnerski programOrodja za web straniEuro detektorji
22. Julij 2024
  WEB HOSTING
Gostovanje
Izbira gostitelja ?!
Domene
SSL certifikati
Web design
Ocenite nas
Partnerski program
Mnenja uporabnikov
Uporabniške strani
  e - STORITVE

Spletno oglaševanje

Nakupi do 90% ceneje
Web orodja
Pregovori
  PROGRAMI in naprave
Antivirus Bitdefender
Roboform - novo!
Upravljanje stanovanj
Poslovni programi
EURO detektorji
  Brezplačna postavitev

Virtualni strežnik bomo aktivirali v 1-8 urah od prejetega plačila. Zakup prostora se plačuje za določeno plačilno obdobje. Več informacij najdete TUKAJ.

  MAILING LISTA

Prijavite se na mailing listo Modrega spleta. Obveščali vas bomo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah.
Vaš e-mail:
Prijava   Odjava
S čim se ukvarjamo in kakšen cilj smo si zastavili?
     
 

Modri splet smo ustanovili, ker želimo ponuditi vsem, ki želijo imeti svojo spletno stran, kvalitetno gostovanje po zelo ugodnih cenah. Če želite imeti spletno stran, s katero bi radi pritegnili čimveč obiskovalcev, se morate izogniti komercialnim sporočilom, ki jih pripenjajo ponudniki brezplačnega gostovanja. Velikokrat reklame zasedejo večji del strani in vam kvarijo ugled ter hkrati precej upočasnjujejo nalaganje same strani.

Vemo, da je med nami veliko posameznikov, ki si dragega gostovanja ne morejo privoščiti (npr. dijaki, študentje). Zato smo se odločili, da uvedemo paket, ki bo dostopen vsem, ki želijo narediti nekaj zase in izkoristiti svojo iznajdljivost in dobro voljo.

Za ceno ene revije mesečno, si lahko omislite svoj svet na področju interneta. Bodite ustvarjalni, izkoristite zanimivost in uporabnost informacij na spletu ter se pridružite mnogim lastnikom spletnih strani.

S čim se še ukvarjamo?
Poleg gostovanja ponujamo tudi izdelavo enostavnih in kompleksnih spletnih strani, ki bazirajo na tekstovnem ali grafičnem okolju. Po naročilu vam izdelamo razne aplikacije, ki jih boste uporabljali na spletu (delo z bazo podatkov, naročila, prijave, itd). Svetujemo vam pri izbiri oglaševalskega medija in pri ostalih projektih povezanih z internetom. Ukvarjamo se tudi z grafičnim oblikovanjem. Oblikujemo logotipe, reklamne letake, vizitke, banerje in drugo. Pri grafičnem oblikovanju sodelujemo s podjetjem Creative studio d.o.o.

Prosimo, da nam sporočite svoje mnenje o našem poslovanju. Skupaj bomo premagali morebitne težave in dosegli obojestransko zadovoljstvo.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za zaupanje.

Ekipa Modrega spleta


 
     
© Copyright Bluenet s.p. 2001-2015. Vse pravice pridržane.

Vsi kuponi